Не пощастило: У Запоріжжі чоловіку проломили голову, вирішивши, що він - педофіл

Нетверезий чоловік пригостив дітей цукерками, що виявилося дуже помилковим кроком.

Чоловікові в Запоріжжі, який купив дітям солодощі, проломили голову. Про це повідомляють в Telegram-каналі "Це Запоріжжя", передають Патріоти України.

Інформацію розповіла дочка потерпілого. Чоловіка, після того, як він пригостив дітей цукерками, зловили біля під'їзду. Йому проломили голову і забрали ключі від машини.
У той же час в поліції не підтвердили, що чоловік здійснював збочені дії або натяки щодо дітей. "Збочені дії чоловіка не підтвердилися. Нетверезий житель Запоріжжя дійсно пригостив шоколадкою і цукерками дітей. Діти прибігли до батьків і розповіли, що незнайомець пригощає їх солодощами. Батьки на емоціях почали з'ясовувати з ним стосунки. Нічого поганого чоловік не мав на увазі і нічого поганого не робив. Єдине - він був в стані алкогольного сп'яніння", - розповіла начальник відділу комунікації Нацполіції Запорізької області Олена Лебединська.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...