"Не просто збив, а кілька разів наїхав": Батько постраждалої курсантки розповів подробиці ДТП у Києві

Небайдужі люди та однокурсники провідують дівчат настільки часто, що вони майже не залишаються на самоті.

Стали відомі нові подробиці резонансної ДТП на Зоологічній в Києві, в якій серйозно постраждали три студентки. Їх розповів батько однієї з потерпілих Микола Гуй, передають Патріоти України.

"Чоловік, який збив мою дочку і ще двох дівчат, не просто врізався в них. Він поводився неадекватно. Він наїхав один раз, другий, третій, від'їжджав, потім знову вперед. Це була бійня ...," - розповів Микола, посилаючись на слова очевидців ДТП.
За його словами, однокурсники дочки вирішили допомогти їй і вже здали для дівчини кров. Крім того, постраждалу провідав представник військово-медичної академії, куди вона недавно вступила. Він запевнив, що керівництво посприяє тому, щоб дівчина її закінчила і стала медиком.
"Близько двох годин тому ми вийшли з палати дочки. Вона була дуже рада нашому приходу. Ми її підбадьорили, адже її ще раз прооперували. Психологічний стан можна назвати задовільним", - додав Микола. Крім того, він зазначив, що з боку винуватця аварії поки з ним ніхто не виходив на зв'язок.
Мама ще однієї постраждалої, Людмила, розповіла, що стан її дочки залишається важким. "У неї ампутували ліву ногу. Психологічний стан начебто нормальний. Дочку постійно підтримують, в тому числі і ті люди, які колись залишилися без ноги. Наприклад, була в гостях вагітна жінка, яка переконала її в тому, що життя триває. Постраждалих дівчат провідують настільки часто, що у них немає часу залишатися наодинці. Ми вдячні медикам, які врятували життя нашим дівчаткам", - розповіла нам Людмила.
Джерело: Сегодня

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...