"Не спали від 4-ї ранку": Налякані жителі Москви поскаржилися на атаку дронів (відео)

"Бідні" жителі Москви розповіли, як пережили атаку безпілотників. Вони поскаржилися, що не спали від 4-ї години ранку, передають Патріоти України.

"Пролунав гучний звук. Не спали від 4-ї ранку. Моя сім'я прокинулася, стали запитувати, що відбувається. Ми вийшли на вулицю, нічого не було видно. Все перекрите. Проїзд закритий", - розповів житель, який проживає на Комсомольському проспекті.

"Гучний звук, перша думка, що - це грім. Виходжу на балкон дивлюся, а там піднімається дим. Він піднімався стовпом, і вітер зносив його в сторону річки. Приїха сюди на велосипеді. Тут уже було все оточене. Стоїть обгоріло дерево, розбитий дах, вибиті всі вікна, розбиті вітрини", - скаржиться другий москвич.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...