"Не стільки злякався, скільки здивувався": Дивом вцілілий на скляному мосту в Києві під час удару ракети чоловік розповів, як врятувався (відео)

Журналістам вдалося відшукати чоловіка, який перебував на столичному "мосту Кличка" в той момент, коли по ньому поцілила російська ракета, передають Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті ТСН, це - Михайло П'ята. Чоловік щоранку перед роботою гуляє Києвом, скляний міст - це звичний для нього маршрут. Михайло переконує, що навіть встиг помітити, як на нього падає ракета, але от злякатися не встиг, лише здивувався. Саме Михайло П'ята зробив перше фото решток ракети, бо одразу після вибуху спустився під міст.

"Саме до лавок підійшов, чую такий свист! Повертаюся - звідти летить ракета. Я більше здивувався, ніж злякався. Сам вибух відчув, у мене навіть вухо заклало", - розповів чоловік. За його словами, неподалік від нього у момент вибуху була ще одна людина, яка його привітала ще з одним "народженням".

Джерело: ТСН.ua

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...