Не треба їм заважати: У Москві полковник з Криму почухав голову пістолетом і підстрелив себе (фото)

У Новій Москві 43-річний полковник з Керчі випадково підстрелив себе в голову після того, як спробував нагородною зброєю почухати собі голову. Про це у вівторок, 20 серпня, пише "Московський комсомолець", повідомляють Патріоти України.

За даними видання, полковник нещодавно переїхав з Керчі до Підмосков'я, познайомився з нинішньою дружиною і став жити з нею у квартирі в Новій Москві.

Ввечері 19 серпня полковник вирішив похвалитися перед дружиною пістолетом, яким його нагородили «за військові заслуги» у Криму п'ять років тому. Пістолет був заряджений, до того ж він не стояв на запобіжнику. В результаті полковник випадково вистрілив собі в голову. Дружина потерпілого викликала медиків, які госпіталізували чоловіка.

Полковника врятувало те, що куля не зачепила життєво важливі органи. Після медичного огляду лікарі відпустили чоловіка додому. За фактом події правоохоронні органи почали перевірку. Поліцейські вже встановили, що нагородна зброя всупереч правилам не зберігалася в сейфі.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...