"Не все одразу?": Кличко розповів про роботу наземного транспорту у рамках ослаблення карантину в Києві

Мер Віталій Кличко заявив, що метро в Києві відкриється за рішенням уряду і це буде не одразу. Про це він заявив на брифінгу, передають Патріоти України.

Зазначимо, уряд продовжив карантин до 22 травня. "Метро, як я неодноразово говорив, відкриється за рішенням уряду і це буде не одразу", – заявив він.

Мер також зазначив, що у рамках ослаблення карантину наземний громадський транспорт працюватиме в обмеженому режимі до 22 травня. Разом з тим градоначальник анонсував збільшення маршрутів.

"Наземний громадський транспорт працюватиме в обмеженому режимі на першому етапі послаблень. до 22 травня точно. Але ми збільшимо кількість маршрутів у ті райони, які сьогодні мало охоплені. Збільшення маршрутів стосуватиметься транспорту, а бізнес, який починає роботу, також повинен вирішити питання з підвезенням своїх співробітників до місця роботи", – зазначив Кличко.

Раніше повідомлялося, що третьому етапі ослаблення карантину метро запрацює для окремих категорій громадян, і буде їздити з певними обмеженнями.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...