Не втримав рівноваги: На Волині трагічно загинув 8-річний хлопчик

У селі Стобихівка Волинської області трагічно загинув 8-річний хлопчик. Він, намагаючись витягнути з водойми головний убір, втратив рівновагу, упав та потонув. Про це повідомляє видання "Волинські новини". Зазначається, що трагедія трапилася у понеділок, 31 травня. Повідомлення до лікарів надійшло о 17:55, передають Патріоти України.

Як розповіли свідки події, у дитини впав головний убір у воду, хлопчик спробував його дістати, але не втримав рівноваги і впав у водойму. Коли інші діти, які були поряд, повідомили дорослим, було вже надто пізно. Місцеві медики, а потім бригада швидкої із села Сошичне, намагалися врятувати дитину, але безрезультатно.

У пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Волинській області повідомили, що за фактом загибелі 8-річного хлопчика відкрито кримінальне провадження за ст. 115 з приміткою "нещасний випадок" Кримінального кодексу України. Тіло дитини направили на проведення судово-медичної експертизи. Правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...