Не вистачало грошей на житло, мешкав у покинутому приміщенні: У Києві за дивних обставин загинув ветеран АТО (фото)

У Дарницькому районі Києва виявили тіло чоловіка. Загиблим виявився ветеран АТО. Про це повідомляє Магнолія-ТБ, передають Патріоти України.

Де знайшли військового

Тіло чоловіка знайшли в ніч на середу, 27 жовтня, по вулиці Завальна, 2б. за попередньою інформацією, вбитого чоловіка затягли в будівлю, де тіло пролежало добу. За словами друзів загиблого, тіло належить 36-річному ветерану АТО на ім'я Дмитро.

Чим займався АТОвець після війни

Повернувшись з війни на Донбасі він почав підробляти на будівництві, винаймав житло і пристосовувався до цивільного життя. Однак грошей стало не вистачати на знімання кімнати. Тому, влітку цього року, вирішив переселитися в покинутий будинок, який на Славутичі.

Загиблий намагався допомагати фінансово своїй колишній дружині у вихованні дочки. Товариші розповіли, що через брак коштів у розпачі чоловік почав зловживати алкоголем. Він знайшов собі нових друзів - чоловіка з судимістю і його вагітну подругу.

В останній місяць вони жили разом з ним в покинутому будинку. Потім серед місцевих продавщиць з'явилася чутка, що Дмитро помер. Коли поліція прийшла до будинку - то виявила тіло ветерана АТО. Його нові приятелі провели з трупом в оселі майже добу. За їхніми словами, боялися покарання. Тіло чоловіка було все побито. Є підозри, що він був убитий. Всі деталі встановить поліція.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...