"Не знаю, що з цим робити": Скандальний пропагандист Шарій поскаржився на замах на нього

Пропагандист Анатолій Шарій, які останні роки живе в Іспанії і якому в Україні інкримінують кілька статей КК, заявив, що на нього вчинили замах, передають Патріоти України.

«Щойно в Іспанії стався напад на моє авто з автоматичною зброєю», — пише він у соцмережах. Він також виклав у мережу відео, заявивши, що його та дружину намагалися вбити і що нападники використовували автомат із глушником.

«Тип був один, другий був на підхваті, стежили, коли там заїжджають і так далі… Зараз знаємося, що з цим робити. Про це має думати іспанська поліція та іспанські спецслужби», — каже Шарій.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...