Небезпечний хижак: Чоловік збив на дорозі собаку, тварина вижила, але це виявився зовсім не "песик" (фото)

Звір так вміло зіграв домашнього вихованця, що спершу у водія навіть не виникло підозр, що на задньому сидінні автомобіля він везе самку койота.

"Песик" виявився койотом. Фото: CNN.

Житель Канади Елі Бродіцкій збив на автомобілі собаку. Чоловік вирішив забрати його додому і виходити, так як видимих серйозних травм той не отримав. Однак незабаром тварину довелося віддати ветеринарам, тому що це виявився зовсім і не пес, а доволі небезпечний хижак, передають Патріоти України.

Як пише CNN, звір так вміло зіграв домашнього вихованця, що спершу у водія навіть не виникло підозр, що на задньому сидінні автомобіля він везе самку койота. Інцидент стався ввечері. Тварина, як розповів водій, буквально кинулася на дорогу з кущів. Автомобіль вдарив бампером і "пес" зник в кюветі. Припарковавшись, водій дістав кишеньковий ліхтарик і відправився подивитися, чи той вижив. "Я подумав, що це була німецька вівчарка чи лайка, - розповів канадець. - Вона була на диво слухняною, я навіть погладив її".

Вирішивши не залишати пса на дорозі, чоловік підібрав його і відніс на заднє сидіння свого авто. Дорогою додому він заїхав на роботу, де розповів про свою пригоду колезі. Той, оглянувши "пса", порадив товаришу негайно відвезти його до найближчої клініки.

Побоюючись, що тварина і справді могла бути хижаком, канадець більше не ризикнув сісти з нею в салон. Чоловік подзвонив до місцевого центру реабілітації диких тварин і розповів про інцидент. Незабаром за койотом приїхали фахівці. Зараз, як пише джерело, тварина все ще перебуває в установі, а її співробітники впевнені, що вже за кілька тижнів її можна буде повернути у звичне середовище перебування.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...