Небіжчика потім викинула: Жінка вкрала в похоронному бюро труну з тілом всередині (фото)

У США жінка увірвалася до похоронного бюро, вкрала труну з тілом всередині, а потім залишила труп обличчям донизу на камені на вулиці. Про це повідомляє USA TODAY, передають Патріоти України.

47-річна Патриція Сьєрра сказала копам, що зробила це після випитих шести бляшанок пива. Однак вона не стала підозрюваною, поки офіцери не переглянули записи з камер спостереження. На відеозаписі видно, як 27 серпня жінка заходить до служби доступної кремації та поховання в Лас-Вегасі, розбивши переднє вікно і просунувши руку крізь нього, щоб відімкнути двері, як зазначено в поліцейському звіті.

Потім жінка пройшла до оглядової кімнати і підійшла до труни, перш ніж викотити її за двері, спотикаючись дорогою, перш ніж покинути її. Пізніше тіло було знайдено лежачим обличчям донизу на асфальті на вулиці, з ногами, обмотаними поліетиленовими пакетами.

Будівельник, який побачив офіцерів на місці події, розповів їм, що бачив жінку, схожу на ту з відео, яка тримала квіти і сиділа на одній зі стін похоронного бюро в день інциденту, йдеться у звіті.

Поліцейські ідентифікували жінку після того, як відреагували на інший інцидент з підозрілою особою в магазині 7-Eleven. Той, хто зателефонував до служби 911, сказав поліції, що, на його думку, жінка в магазині була одягнена в той же одяг, що й реальна жінка з похоронного бюро.

Жінку заарештували, і вона розповіла копам, що часто "відключається" через проблеми зі зловживанням наркотичними речовинами. Жінка розповіла офіцеру, що пересувається на червоному велосипеді, який також збігається з описом велосипеда на місці злочину і на відеозаписах.

47-річній жінці висунуто звинувачення у пограбуванні підприємства, крадіжці в особливо великих розмірах, а також у вивезенні, перенесенні та розповсюдженні людських решток, написав офіцер поліції Лас-Вегаса у звіті про арешт.

Згідно з документами похоронного бюро, покійний прибув до нього 20 серпня, а прощання з ним відбулося 26 серпня – за день до цього тривожного інциденту. Підозрювана сказала офіцерам, що вона не намагалася бути зловмисною і що вона не мала наміру вкрасти труну, як зазначено у звіті. Коли детектив показав їй відео з камер спостереження, вона сказала, що має провали в пам'яті, а потім зізналася, що випила шість бляшанок пива у той день.

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...