Неймовірна смакота! Як приготувати домашні рогалики з начинкою (рецепт, відео)

Рогалики багато хто любить з самого дитинства, адже багатьом з нас ці ароматні ласощі готували мами або бабусі. Як же зробити улюблені рогалики самостійно, щоб порадувати себе, своїх близьких або гостей? Дуже просто, передають Патріоти України.

Для приготування рогаликів нам знадобляться такі інгредієнти: борошно (3 склянки), сметана (1 склянка), маргарин (250 г), сода (на кінчику ножа), цукрова пудра. Для начинки: будь-які горіхи, сухофрукти або густе варення без кісточок.

Крок 1: Маргарин потрібно викласти на чисту поверхню і дрібно порубати ножем разом з борошном, щоб вийшла одна загальна маса (вона буде з грудочками, це нормально).

Крок 2: Змішати сметану і соду і вилити цю суміш в борошно. Гарненько перемішати і замісити руками тісто.

Крок 3: Розділити тісто на 4 частини, обернути в плівку і залишити його в холодильнику на 15 хвилин.

Крок 4: Кожен шматок тіста тонко розкачати (товщина повинна бути близько 0.5 см) і розділити на трикутники.

Крок 5: Покласти в середину трохи начинки на ваш вибір і загорнути трикутники, формуючи рогалики. Для цього потрібно просто згорнути тісто в рулончик, починаючи з широкого краю.

Крок 6: Змастити деко олією і присипати борошном, або ж покласти на нього папір для запікання.

Крок 7: Викласти на деко рогалики і випікати їх в духовці 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Готові рогалики присипати цукровою пудрою.


"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...