Неймовірне видовище: Український фристайліст з надскладним стрибком виграв "золото" Кубка світу з лижної акробатики (відео)

Український фристайліст Дмитро Котовський тріумфував на етапі Кубка світу з лижної акробатики. На змаганнях в американському Дір Веллі наш спортсмен завоював золоту медаль, повідомляють Патріоти України.

У суперфіналі 21-річний уродженець Рівного виконав надзвичайно складний стрибок – потрійне сальто з п'ятьма гвинтами, яке у світі лижної акробатики ще називають "Ураган". Судді оцінили стрибок Котовського у 138,32 бала. У боротьбі за "золото" українець випередив срібного призера китайця Лі Тяньма (119,47 бала) та ще одного представника Піднебесної Чен Шуо (110,16 бала).

Варто зазначити, що вперше в історії до суперфіналу вийшли одразу три українці. Володимир Кушнір (98,64 бала) зупинився за крок від п'єдесталу, а Максим Кузнецов (73,75 бала) став шостим.

Для Котовського це перша перемога на рівні Кубка світу з лижної акробатики, а також третій подіум поспіль цього сезону: на попередніх двох етапах він вигравав "бронзу та "срібло".

Більше того, сума балів, яку Дмитро отримав за свій виступ у суперфіналі, стала рекордною не лише для нього, а для всього українського фристайлу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...