"Нехай це тіло плюне в морду Кирила й Онуфрія": Фаріон закликала Усика вибачитися перед нею та Україною

Український мовознавець і колишня народна депутатка Ірина Фаріон жорстко висловилася з приводу абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Усика, передають Патріоти України.

— Усик раніше Вас називав «агентом Кремля», Ви йому жорстко відповідали. Чи не змінилася Ваша думка про нашого чемпіона зараз і що думаєте про Ломаченка?

— Після того, як Усик вилив на мене стільки бруду, то складно було промовчати. Що стосується другого боксера, то я навіть не можу його ідентифікувати, напевно, у нього настільки потовщений ротик, що я його не відрізняю від інших, живих чи мертвих.

— Усик сьогодні розмовляє тільки українською і навіть вірші пише рідною мовою.

— Він не пише вірші, а стихомаже. Тому не ображайте справжніх поетів. Те, що робить Усик — це примітивне, убоге і нікчемне римування.

— Може, вам уже варто помиритися?

— Спочатку він має публічно вибачитися перед Іриною Фаріон. І не тільки переді мною, а й перед українською державою. А потім піти і плюнути в пику московським попам! Я хочу побачити, коли боксерське «тіло» це зробить. Нехай підійде до своїх наставників, Кирила й Онуфрія, і плюне їм у морду. Служити московським попам — це гірше, ніж ракети, які щодня і вночі летять на Україну. Це ті люди, які полонили душу, а якщо душа в полоні, то тіло не має жодного значення. Це небіжчик у відпустці.

— Тобто за Усика Ви не вболівали в чемпіонському бою проти Ф’юрі?

— Як я можу вболівати за людей, які знищували українську державу? Я не хочу віддавати свою енергію за цих нікчемних людей, бо перестану себе поважати, та ще й після того, коли тіло, яке воює кулаками, обкладає грубою лексикою доктора філологічних наук. Воно ж якесь хворе, йому психіатр потрібен, - сказала Фаріон в інтерв'ю Sport-express.ua.

Варто знати! Що означають "черги відключень світла", про які оголошують енергетики

вівторок, 9 липень 2024, 18:55

"Укренерго" з кінця червня 2024 року змінило підхід до графіків відключень світла. Тепер щодня компанія оголошує, скільки чергу відключатимуть одночасно у кожній області. Це технічна інформація для обленерго. Але українцям слід розуміти: що більше черг...

Стане легше: В уряді повідомили, коли відключення світла стануть менш тривалими

вівторок, 9 липень 2024, 18:45

Наразі ситуація з електроенергією в України залишається надзвичайно складною. Втім, тривалість відключень світла може зменшитися вже від 20 чисел липня. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду. Очільник Кабміну наголосив, що...