"Нема такої країни": Харківський таксист вибачився за свої слова

Відео із поясненнями поведінки водія на ім’я В’ячеслав опубліковано у харківських пабликах, інформують Патріоти України.

"Я — В’ячеслав, житель міста Харкова. Нещодавно став героєм відеоролика, на якому у мене була словесна суперечка з пасажиркою, яку я перевозив, щодо російської пісні, яка грала у мене в авто. У мене грала пісня групи Бі-2, яка є іноагентами російської федерації, яка виступає проти війни. Через це я розлютився та сказав слова, які не відображають мою реальну позицію. Я підтримую Україну, я патріотично налаштований та різко негативно ставлюся до росії та її збройної агресії. Приношу щирі вибачення за сказані слова", — сказав він.

Втім у щирості таких вибачень деякі підписчики мають сумніви. До того ж не йдеться про притягнення чоловіка до відповідальності за заперечення існування незалежної держави Україна. "От і "вибачення" під'їхали. Альо, а де відповідальність про слова про неіснуючу державу та "задрочену мову западенщіни"? Де інформація про відкриття кримінального провадження?", — обурилась координаторка проєкту "Деколонізація. Україна" Мілла Денчик та заявила, що ще буде звертатися до СБУ за поясненнями.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...