Немає диму без вогню? У соцмережах назвали несподівану причину розлучення Вакарчука

Після того, як фронтмен «Океану Ельзи» і колишній депутат Святослав Вакарчук оголосив про своє розлучення з Лялею Фонарьовою, в соцмережах пліткують про причини такого несподіваного кроку, передають Патріоти України.

Фанати згадали, що в шоу-бізнесі в цьому році вже було кілька гучних розлучень, але там у пар відносини вже давно зійшли нанівець, і новина про розлучення нікого особливо не здивувала. А ось від Вакарчука і його дружини такого радикального кроку ніхто не очікував.

Є думка, що причиною всьому карантин і вимушена необхідність для пар більше часу проводити вдвох в чотирьох стінах.

А в ЗМІ з'явилася несподівана версія. Нібито у музиканта вже кілька місяців роман з іншою жінкою, а тому подружжя розлучилося, хоча для дружини Вакарчука це був дуже непростий і болючий крок. Про це повідомив Telegram-канал «Культурная прачечная».

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...