Немає коштів навіть на хліб: Лев Лещенко раптово поскаржився на безгрошів'я через коронавірус

Відомий радянський і російський співак Лев Лещенко поскаржився на погане матеріальне становище через пандемію коронавірусу, передають Патріоти України.

За його словами, у деяких артистів залишилися грошові накопичення, в той час як менш популярні співаки відчувають потребу. Також він зазначив, що сам звертався за допомогою до друзів.

"Я не кажу про наших 20-30 зірок, так, вони накопичили якісь гроші, але інші люди бідують. Убили жанр просто, розумієте. У них навіть пенсії немає. Пенсіонери хоча б пенсію отримують, а артисти взагалі нічого не отримують зараз. Сім або вісім місяців немає концертів, немає коштів для існування, у людей на хліб немає. Я знаю артистів похилого віку, вони не в топі, і вони бідують. Ми змушені утримувати колективи. Добре, у мене є благодійний фонд, я накопичив якісь гроші, мені друзі допомагають. Якщо б цього не було... ", – розповів Лещенко.

Крім того, він додав, що багато вітчизняних артистів через пандемію не мають ніякого доходу вже більше півроку.

"До того ж ми платимо податки, ніхто ж їх не скасовує. З цих же бідних артистів вони платять транспортний податок, податок на нерухомість, якщо хтось купив, не дай бог, якусь халупу. Нічого не отримують, взагалі нуль. Уявіть собі, як можна прожити сім місяців, взагалі не отримуючи жодної копійки грошей. Добре, допомагають бабусі, дідусі, батьки підтримують", – підкреслив співак.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...