Непогано заробив на довірливості інших: У Рівному чоловік 5 років "закривав портал від демонів"

22-річний мешканець Рівного став жертвою шахрая, який протягом 5 років зловживав його довірою і заробляв на цьому кошти. Аферист переконав потерпілого, що має зв’язок із потойбічним світом і може “закривати портал від демонів”. Про це повідомили у поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

Як встановили поліцейські, давній знайомий рівнянина залякував його демонами із потойбіччя, для переконливості вказуючи на певні явища чи предмети, начебто дотичні до “темних сил”. Внаслідок цього шахрай отримав постійний злочинний заробіток.

“Лише за останній рік він заволодів грошовими коштами потерпілого в сумі 117 тисяч гривень, які той перерахував на банківську картку”, - повідомили в поліції.

Зрештою молодий чоловік розповів про все юристці гуртожитку, в якому проживає. Вона зателефонувала у поліцію. За фактом заволодіння чужим майном, вчиненого шляхом обману, дізнавачі Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Поліцейські встановлюють усі обставини скоєного кримінального проступку.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...