"Неполіткоректний" Садальський розповів повчальну історію, котра трапилась з покійним Гафтом на зйомках у Рязанова

Російський актор Стас Садальський згадав випадок зі зйомок фільму «Небеса обітовані», в якому він знімався разом з Валентином Гафтом, передають Патріоти України.
Казус стався між Гафтом, який грав ватажка жебраків, і божевільною старою, оточеною кішками. Цю роль Рязанов довірив актрисі Людмилі Івановій. Івановій привезли з Куточка Дурова старого, облізлого, рудого кота Інокентія.

«Его кинули Миле на грудь, он там пригрелся и заснул. И, когда вдруг над его ухом щелкнула кинохлопушка, он со страху обделался прямо Милочке на плечо. Мила смеется — она животных обожала, жалела, кормила, они к ней сползались-слетались отовсюду. Но запах, конечно, жуткий пошел. Все с нее сняли постирать. Валя морщится — «Фу, фу, какая гадость!» И Милочка вдруг сказал: «Валь, ну что ты, мы же сами станем старыми, неизвестно, какими мы будем…», — розповів Садальський.

Він пише, що слова Іванової виявилися пророчими. В кінці життя і Іванова, і Гафт виявилися безпорадними і в інвалідних кріслах. «Слава Богу, что ум и сознание были ясными до последнего, что родные были рядом, и уходили они достойно… Прощальные аплодисменты тебе, Валя, и легкого полета в небеса… Вот и сбывается все, что пророчится. Уходит поезд в небеса…», — так Садальский попрощався із колегою.


Джерело: Факты

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...