Нещастя на Харківщині: Дитина гралася з артснарядом, їй відірвало руку (фото, відео)

Інцидент стався в селі Коробочкине Чугуївського району близько 10:00.

На Харківщині 30 жовтня в результаті вибуху артилерійського снаряда постраждав 9-річний хлопчик. Із рваними ранами щоки, гомілки, пальців руки і травматичною ампутацією правої кисті дитину доставили до лікарні. Про це повідомляється на сайті обласного управління поліції, передають Патріоти України.

Уточнюється, що інцидент стався в селі Коробочкине Чугуївського району близько 10:00. Правоохоронці попередньо встановили, що дитина гралася у дворі приватного домоволодіння. Хлопчик кинув якийсь предмет у паркан, у результаті чого цей предмет вибухнув. У підсумку фахівці-вибухотехніки з'ясували, що це був артилерійський снаряд.

На місці НП працювало керівництво та слідчо-оперативна група Чугуївського відділу поліції, співробітники вибухотехнічного управління ГУНП у Харківській області.

Речові докази направлено на експертне дослідження. Всі обставини події встановлюються. За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 166 (злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) і ч. 2 ст. 115 з поміткою "нещасний випадок" Кримінального кодексу України.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...