Несподівано: Руслані Писанці довелося попрацювати в морзі (фото)

Актриса зізнається, що сама запропонувала продюсерам взяти її на роль судмедексперта Зої Модестовни.

Популярна українська актриса і телеведуча Руслана Писанка закінчила зйомки в серіалі «Філін» каналу «Україна». За останні двадцять років - це перша велика роль Руслани в багатосерійный картині, передають Патріоти України.

Актриса зізнається, що сама запропонувала продюсерам взяти її на роль судмедексперта Зої Модестовни.

- Все сталося випадково, - зізналася Руслана. - На сторінці в соціальній мережі кастинг-менеджера я побачила запрошення на проби в детективний серіал. Серед персонажів був і колоритний судмедексперт Зоя Модестовна - вона здалася мені дуже цікавою. Пам'ятаю, тоді відразу написала, що мені цікава ця роль. Напевно, цим дещо збентежила менеджерів, але мені відповіли, я надіслала пробу і все закрутилося. Через місяць роль належала мені. Зоя Модестовна багато в чому схожа на мене, хоча її гумор, скоріше, цинічний. У мене ж побільше сарказму.

Руслана Писанка зізнається, що зйомки в серіалі доставили їй величезне задоволення. Її героїня входить до складу нового відділу поліції, який розплутує особливо складні справи. Для зйомок серіалу під Києвом спеціально був побудований павільйон з кабінетами, кафетерієм, кімнатами допитів і навіть моргом!

Режисером серіалу став популярний актор Олександр Онуфрієв, який, до речі, теж зіграв одну з ролей. Партнери Руслани Писанки - відомі актори Олександра Епштейн, Антон Єрьомін та Федір Ольховський.
Джерело: Факты

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...