Несвятий "отець" увірував, що "рускій мір" прийшов назавжди: На Сумщині затримали священика-колаборанта

Священику повідомлено про підозру

Священик у березні 2022 року під час тимчасової окупації одного із сіл Конотопського району пропагував "рускій мір" та підтримував дії країни-агресора в Україні, передають Патріоти України.

На Сумщині поліція затримала священика-колаборанта, який під час окупації одного з населених пунктів допомагав ворогові. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

За інформацією правоохоронців, священик у березні 2022 року під час тимчасової окупації одного із сіл Конотопського району пропагував "русский мир" та підтримував дії країни-агресора в Україні, всіляко допомагав ворожій армії, зокрема, передавав їм матеріальні ресурси.

Священику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) та ч. 1 ст. 436-2 (виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України. Зраднику загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...