"Нет гештальта - нет человека": Друзі розповіли про жінку, яка спалила себе біля церкви у Запоріжжі (фото)

Анастасія Ніклас виховувалася у релігійній родині, але сама не була особливо віруючою.

Анастасії було тільки 24. Фото: соцмережі.

Жінці, яка спалила себе на території римо-католицького храму по вулиці Заводській у Запоріжжі, було 24 роки. На світанку обгоріле тіло знайшли перехожі. Вони зателефонували до поліції. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області, передають Патріоти України.

"Біля римо-католицького храму по вулиці Заводській невідома жінка облила себе легкозаймистою речовиною і підпалила. Працівники поліції встановили особу загиблої. Нею виявилась 24-річна жителька Запоріжжя", - йдеться в повідомленні.

Слідчі стверджують, що не мають сумнівів, що жінка звела рахунки з життям. Про це свідчать отримані докази, в тому числі й з камер відеоспостереження поблизу.

Друзі Анастасії Ніклас шоковані її вчинком. Про неї розповідають хороше, згадують, що вона була звичайною дівчиною і не мала суїцидальних настроїв. "Ми вчилися в одному класі. В нас була своя компанія. Настя була доволі веселою дівчиною, навіть колись в мене хлопця відбила. Всі просто в шоці. Ніхто не помічав, що у неї були суїцидальні настрої. У неї були дуже набожні батьки, і наскільки я знаю, її батько служив у церкві, а мама співала у хорі. Ми з Настею іноді ходили на службу до церкви, але я не можу сказати, що вона була сильно віруючою", - розповіла однокласниця загиблої Насті Поліна.

Поліцейські встановлюють обставини та причини загибелі дівчини. Відкрили кримінальне провадження.


Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...