Невже стане "доброю традицією"? Посольство РФ у Литві дві ночі поспіль закидали коктейлями Молотова

У посольство Росії у Вільнюсі дві ночі поспіль - 7 і 8 квітня - кидали коктейлі Молотова. як повідомляє Delfi.lt з посиланням на поліцію Литви, вперше дипломатичне представництво атакували о 2:15 ночі 7 квітня, вдруге - через добу, о 2:46 ночі 8 квітня.

Як повідомляє Lrytas.lt, за словами чиновників, обидва рази пляшку з горючою рідиною кидали на територію російського посольства не з боку головного входу, що охороняється, а з протилежного боку, де розташований консульський відділ. Цей відділ закритий у вихідні та в нічний час. За попередніми даними, кинута в ніч на неділю пляшка з горючою рідиною не загорілася, загорівся тільки вміст пляшки, кинутої в ніч на понеділок.

При цьому місце, з якого було здійснено атаку, потрапляє в поле зору камер відеоспостереження. Відео з цих камер, на яких видно, як людина кидає пляшки, співробітники посольства передали органам, що ведуть досудове розслідування.

Однак поки що нікого не заарештовано у зв'язку з нападом.

На момент публікації в посольстві РФ у Литві, а також у МЗС Росії не коментували того, що трапилося.

Приєднався до ЗСУ минулого року: Під час бою загинув імам харківської мечеті

четвер, 16 травень 2024, 20:41

У бою на Харківщині загинув імам однієї з мечетей Харкова Артур Якубов. Про це повідомила журналістка Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У перші місяці війни будинок Артура Якубова у передмісті Харкова зруйнув...

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...