Незбагненна жорстокість: В Одесі два водії при свідках переїхали собак (фото)

В Одесі два водії при свідках переїхали безпритульних тварин. Обидві надзвичайні події сталися в місті цього тижня. Перша - у житловому комплексі "Фаворит", що на вулиці Артилерійській. Жахлива історія потрапила "на очі" відеокамери, що розташована поруч, інформують Патріоти України.

Також декілька людей бачили, як все відбувалося. Безпритульна тварина грілася на сонці, і у цей час чорна Kia рухалася від будинку і просто переїхала пса, що мирно лежав на асфальті. Свідки кажуть, що водій навіть не намагався посигналити, щоб пес втік з-під коліс.

Як повідомили у головному управлінні Національної поліції в Одеській області, правоохоронці побачили запис події на Артилерійській та встановили особу водія. "Чоловік стверджує, що не помітив під час руху тварину. На жаль, вона загинула", - повідомили у відомстві.

Наразі всі обставини події встановлюються. Відкрито провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Інший випадок відбувся у житловому комплексі "Чудо-місто", що на вулиці Середньофонтанській. Там біла іномарка збила невеликого трилапого песика. Водій ненадовго зупинився - лише, щоб витерти ганчіркою забруднений кров’ю бампер. Наразі незрозуміло, чи тварину вдалося врятувати. Місцеві жителі лише поширили відеозапис, на якому зафіксована моторошна "картина", також - фото водія, автівки та трилапого страждальця, який лежить під крапельницею.

Як повідомив відомий в Одесі активіст Дем’ян Ганул, знайдено таксиста, який скоїв наїзд на собаку у "Чудо-місті". Ганул записав та оприлюднив пояснення водія. Зокрема, той каже, що травмував тварину не навмисно та обіцяє оплатити її лікування.

За даними активіста, собака дворовий, живе на території жилого комплексу з початку його будівництва, жителі за ним доглядали постійно. Зараз пес у стабільно важкому стані.

"Треба прийти до розумного використання...": У держдумі РФ радять росіянам шукати собі речі на смітниках

субота, 5 жовтень 2024, 7:58

У держдумі РФ рекомендують росіянам шукати речі та продукти на смітниках, як уже робить багато їхніх співгромадян. З відповідною ідеєю виступив депутат Віталій Мілонов, передають Патріоти України. А озвучив він її на тлі новини про збільшення витрат на...

Семирічний рекорд: В Україні рекордно подорожчав найпопулярніший вітчизняний фрукт

субота, 5 жовтень 2024, 7:42

Ціни на яблука в Україні зросли в середньому на 23%, порівняно із кінцем минулого робочого тижня, передають Патріоти України з посиланням на EastFruit. Зазначається, що станом на 4 вересня, яблука вартують по 15-22 грн/кг (0,36-0,53 дол/кг), залежно ві...