"Незважаючи на війну, українці святкують Різдво та вірять у перемогу добра над злом, світла над темрявою": Предстоятель ПЦУ Єпіфаній привітав українців (відео)

Митрополит зазначив, що, незважаючи на війну, українці святкують Різдво та вірять у перемогу добра над злом, світла над пітьмою.

"Світло в темряві світить, і темрява не огорнула його - проголошує нам Євангеліє. Так нехай, незважаючи ні на що, радість Різдва Христового наповнює наші серця, відганяючи скорботу, біль і смуток. А світло Віфлеємської зірки нехай спрямовує всіх нас до Сина Божого. Ми здатні перемогти всяке зло. Перемога буде за Україною!", - заявив митрополит.

Митрополит зазначив, що зло і добро не можуть мирно співіснувати, а досягти справжнього світу можна лише перемігши зло.

"Сьогодні найтепліші молитви та побажання звучать для нових героїв - наших захисників та захисниць, які захищають нас ціною власних життів", - наголосив він.

При цьому предстоятель ПЦУ побажав, щоб українці якнайшвидше здобули перемогу і для нашої країни настав довгоочікуваний мир, а з ним у свої будинки повернулися всі співвітчизники.
Зазначимо, 6 та 7 січня у храмах Православної церкви України та Української греко-католицької церкви відбуваються богослужіння з нагоди Різдва Христового.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...