Ніколи не пізно? 62-річний російський співак став батьком вчетверте (фото)

Російський співак Валерій Сюткін в 62 роки став батьком вчетверте. У пари народився хлопчик. Сюткін зі своєю 45-річною дружиною Віолою приховували вагітність. Останні місяці перед пологами вся сім'я перебувала за містом, пише "СтарХит" з посиланням на знайомих артиста, передають Патріоти України.

"Вагітність протікала досить спокійно. Валера і так був завжди уважним чоловіком, але якою турботою він оточив Віолу в період вагітності – це треба бачити! Порошинки здував!" – розповіли друзі сім'ї. Новонароджений хлопчик став четвертою дитиною Сюткіна. У нинішньому шлюбі артиста народилася також дочка Віола. У співака ще є дочка Олена та син Максим від двох попередніх шлюбів.

"Малюк – справжній богатир, пологи пройшли добре", – відзначили в клініці, де з'явився на світ спадкоємець артиста.

Відзначимо, з Віолою Сюткін познайомився на початку 90-х – дівчина влаштувалася на роботу в колектив групи "Браво". Перший час залицяння музиканта вона відкидала і, за зізнанням Валерія, саме це його і спонукало до боротьюи за її серце. Зрештою, він зумів завоювати серце красуні, незабаром закохані одружилися. На той момент Віолі було всього 17, а Валерію – 35.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...