"Ніколи раніше такого не бачив": Гінеколог шокував знахідкою у піхві пацієнтки

Акушер-гінеколог із Гондурасу Марко Калікс був вражений, виявивши таргана, що ховається у піхві пацієнтки. Про це повідомляє New York Post, передають Патріоти України.

Калікс є свого роду "зіркою" в онлайн-спільноті гінекологів і часто документує найбільш незвичайні або шокувальні випадки у своїй роботі для понад 386 тис. фоловерів на TikTok. Однак нещодавня знахідка перевела речі на "зовсім інший рівень", сказав лікар.

Він розповів, як до його клініки прибула пацієнтка із сільської частини країни, яка була "надзвичайно неспокійною, схвильованою і спітнілою". Жінка пояснила, що у неї були проблеми зі сном через щось "надзвичайно дивне" в її піхві.

Подальший огляд виявив винуватця дискомфорту жінки. "Коли я ввів дзеркало, я побачив, що це комаха. Насправді мені довелося вивести щось на зразок таргана", – сказав приголомшений гінеколог.

Це стало першою такою знахідкою для досвідченого лікаря, який раніше знаходив у жіночих репродуктивних органах усе – від презервативів до секс-іграшок.

Поки що незрозуміло, як тарган, який вже був мертвий до того, як його дістали з тіла жінки, зумів узагалі там опинитися.

Однак на сайті детермінаторів Orkin стверджується, що таргани зазвичай "віддають перевагу темним, вологим місцям, щоб ховатися та розмножуватися", і можуть "розплющити своє тіло, щоб поміститися до вузьких місць".

Калікс не уточнив, чи постраждала якось від цього пацієнтка і чи потребувала вона лікування.

Жінці пощастило, що лікар зміг витягнути комаху, адже якщо залишати предмет у піхві надто довго, це може призвести до інфекцій, пошкодження тканин та інших ускладнень.

Гінеколог закликав пацієнтів стежити за ненормальними симптомами, включно з виділеннями з неприємним запахом, кровотечами, набряками або висипаннями.

Він додав, що жінкам не варто зволікати зі зверненням до лікаря, якщо вони підозрюють будь-які проблеми.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...