Ноги-руки йому тепер ні до чого: Легендарного біатлоніста, вітаючи з закінченням кар'єри, качаючи, "уронили" (відео)

За дивного збігу, свою першу і останню - 83-ю - перемоги француз здобув саме 14 березня, саме в гонці переслідування і саме в фінському Контіолахті. З різницею в 10 років​.

Біатлоністи збірної Франції упустили свого легендарного співвітчизника Мартена Фуркада, коли качали його після успіху в прощальній гонці в його зоряній кар'єрі - персьюті на етапі Кубка світу в Контіолахті, передають Патріоти України.

Забавним відео в Instagram поділився словенський біатлоніст Яків Фак. «Бійся коронавіруса, бійся збірну Франції. Вітаю Мартена і всю команду із чудовим сезоном», - написав Яків Фак.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...