Нова біозброя: Російські пропагандисти видали страшилку про кусючих мух (відео)

Російська пропаганда не припиняє лякати свій народ біозброєю, яку "розробляють на Заході". Цього разу там вигадали страшилку про філіппінських кусючих мух, передають Патріоти України.

Також росіян застерегли від вживання "небезпечних західних" харчових добавок. Про комах і "заражену" їжу їм розповідали різні "експерти" з росТБ фрагмент ефіру поширився в Telegram.

"У нас у південних районах – Ставропілля, Дагестан – з'явилися кусючі філіппінські мухи, яких розводили в грузинських біолабораторіях. Вони переносять різну гидоту. І нам треба тримати вухо гостро", – висловився запрошений у студію "знавець".

Ведуча у своєму маразмі теж відзначилася, запитавши, чи варто росіянам боятися ферм із вирощування мотиля для відгодівлі худоби, адже "за тією ж технологією заражати можуть" і цих комах.

"Експерт" заявив, що "методів убивства людини багато" й у приклад назвав спосіб через харчові добавки, з ремаркою, що йдеться саме про "західні". Він стверджував, мовляв, племінниця його приятеля захворіла "незрозумілою хворобою" й померла саме після вживання "західного Рафаелло".

Ще в уяві пропагандиста "вбивчим" є американське пиво на експорт, ліки від серця і, звичайно ж, комарині фермі мільярдера Біла Гейтса.

"На "Геббельс-TV" зламався черговий марновимірник – не витримав навантаження. Посудіть самі: заражений мотиль для відгодівлі худоби, цукерки-вбивці, західні ліки з онкогенами, комарині ферми Гейтса. Бійтеся, росіяни!" – прокоментував маразм розпропаганди ексзаступник глави МЗС України Антон Геращенко.

Зверніть увагу: всі відеоматеріали й публікації росЗМІ, як і заяви офіційних осіб країни-агресора РФ, містять брехню, маніпуляції, пропаганду тощо!

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...