"Нова форма романтики": Жінка закохалася в хлопця, який поцупив її мобільник, злочинець відповів взаємністю (фото)

У Бразилії жінка закохалася у свого грабіжника. Про це пише needtoknow.co.uk, передають Патріоти України.

Чоловік пограбував її на вулиці і тепер пара по вуха закохана одне в одного. Злочинець вкрав телефон жінки, але після перегляду її фотографій залишився. загіпнотизований її красою, сказавши собі: "Таку брюнетку не щодня побачиш".

Потім йому вдалося зв'язатися з нею, використовуючи дані, знайдені у телефоні. Жертва на ім'я Емануела також зачарувалася незнайомцем. Нещодавно вони відсвяткували два роки стосунків. "Я йшла вулицею, де він живе, і, на жаль, мене пограбували", - пригадала вона.
Тим часом чоловік, ім'я якого не називається, сказав: "У мене була складна ситуація, бо я не мав жінки, розумієте? Коли я побачив її фото у телефоні, я сказав собі: "Яка красива брюнетка, таку брюнетку не щодня побачиш" і пошкодував, що обікрав її".
Ця історія спантеличила користувачів соціальних мереж:
  • Я не знаю, сміятися мені чи плакати;
  • У Бразилії з'явилася нова форма романтики. Пограбуй мене, і я зустрічатимуся з тобою;
  • Це дивно.

Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

субота, 28 вересень 2024, 19:55

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника...

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...