Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України.

Там зазначили, що представники ТЦК звернулися до чоловіка, який не був зареєстрований у Терцентрі комплектування. Вони попросили його прийти в ТЦК для того, щоб оновив дані. На це громадянин почав проявляти агресію.

На галас прибув натовп жінок. У результаті між ними та військовими сталися сутички. "Роз’яснюємо, що під час здійснення заходів оповіщення було виявлено громадянина, який не перебуває на обліку в жодному ТЦК та СП, що є порушенням правил військового обліку. Йому було запропоновано проїхати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки й оновити свої дані, після чого він почав поводитися неадекватно. Громадянина та військовослужбовців оточив натовп агресивних людей, почали штовхати та ображати військових", - йдеться у повідомленні.

У Терцентрі оприлюднили кадри, де видно, як жінки штовхають та б'ють представників ТЦК.

Там наголосили, що в країні триває воєнний стан і загальна мобілізація, тому конституційним обов’язком кожного громадянина є захист країни. З огляду на це, необхідно всім вчасно оновлювати військово-облікові дані та не ухилятися від служби.

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...