Ножем пронизала серце: У Росії популярна модель по-звірячому вбила чоловіка через ревнощі (фото)

У Санкт-Петербурзі відома фотомодель Лілія Судакова, що знімалася для Vogue та інших глянцевих журналів, жорстоко вбила чоловіка Сергія Попова. Про це повідомляє "Mash на Мойке", передають Патріоти України.

Виявилося, що пара запросила в гості подругу і прямо при дружині чоловік став робити знайомій компліменти. Лілії це не сподобалося, між парою зав'язалася бійка.

Судакова пішла на кухню готувати, щоб прийти в себе, Попов пішов за нею, вирішивши продовжити сутичку, і почав бити жінку. У той момент у Лілії в руках був ніж. Жінка вдарила чоловіка в серце.

Модель сама подзвонила в швидку, але чоловіка врятувати не вдалося - він помер від крововтрати в лікарні. Судакова затримана, їй загрожує до 15 років позбавлення волі за статтею про заподіяння смерті з необережності.

Відзначимо, що сім'я два тижні тому переїхала до Пітера. Дівчина в Москві була затребуваною моделлю і розраховувала продовжити займатися моделінгом і в Пітері. Чоловік у неї нічим не займався, зате постійно давав привід для ревнощів.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...