Обіцяє "знищити репутацію": Шарій подає в суд на Ніка Вуйчича через "проплачене відео"

Нік Вуйчич вирішив вибачитися перед своїми прихильниками. У своєму пості і відео він попросив вибачення і написав, що ніколи не хотів, щоб його відео використовували з політичною метою.

Український блогер і політик Анатолій Шарій подає позов на всесвітньо відомого мотиваційного оратора Ніка Вуйчича. Про це він написав на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Шарій запевняє, що ресурс Cameo нібито спростував покупку Шарієм відео з Вуйчичем за 145 доларів. "Уже на початку наступного тижня в український суд буде подано перший позов до представниці Вуйчича в Україні за наклеп", - написав Шарій.

Він пригрозив максимально публічно "тонким юридичним шаром розмазати" австралійську знаменитість, а також "повільно і з задоволенням знищити його репутацію". Політик стверджує, що вже передав представникам Вуйчича своє "юридичне бачення". Крім цього, Шарій зазначив, що через цю історію нібито "попіариться на весь світ".

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...