Обіцяв забрати у США та $2 мільйони: Довірлива українка перерахувала купу грошей шлюбному шахраю

"Іноземець з інтернету" ошукав жительку Умані Черкаської області майже на 186 тисяч гривень, обіцяючи забрати її у США. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області, передають Патріоти України.

"Пара познайомилась в інтернеті. Чоловік обіцяв забрати 37-річну жінку за умови, якщо вона отримає його пенсію, зароблену за два роки служби в США, і збереже два мільйони доларів в себе до його приїзду. Та щоб отримати вказані гроші, які мали надійти поштою, жінка, на прохання чоловіка, повинна була сплатити збір у сумі 185 892 гривень. Що вона і зробила", – йдеться у повідомленні.

Жінка перерахувала гроші на картку клієнта українського банку. "У неї не виникало жодних підозр аж поки, "іноземець з інтернету" не попросив знову перерахувати майже сто тисяч гривень для, начебто, оформлення документів у поліції пов'язаних із переїздом. Тоді жінка зрозуміла – її ошукали", – додали у поліції.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...