Обурилися, що готуються втікати до Польщі: На Львівщині військові відлупцювали чотирьох цивільних

У Львівській області судитимуть військових, які побили 4 чоловіків, яких на кордоні з Польшею затримали прикордонники. Прокуратура передала до суду обвинувальний акт. Про це повідомляє Офіс генпрокурора України, передають Патріоти України.

У побитті та катуванні обвинувачуються 2 експрацівники Самбірського районного ТЦК та СП. Одному з них інкримінують незаконне позбавлення волі людини і катування (ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 127 КК України), а іншому – бездіяльнвсть військової влади (4 ст. 426 КК України).

Слідством встановлено, що у вересні 2023 року працівники ТЦК кілька днів незаконно утримували 4 військовозобов’язаних. Їх змушували пройти ВЛК та вступити до ЗСУ. Постраждалих зачинили у кімнаті, погрожували, залякували і били.

Встановлено, що цих чоловіків напередодні затримали прикордонники за спробу нелегально перетнути кордон із Польщею. Їх доправили до приміщення військкомату для взяття на військовий облік. Факт потенційної втечі з України у час війни викликав агресію у військових. Зараз обвинувачені перебувають під нічним домашнім арештом.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...