Обзивали "шматою" та вимагали везти безкоштовно: У Щецині п'яні пасажири-поляки побили українського таксиста (відео)

У польському місті Щецин пасажири-поляки побили таксиста з України. Відео нападу оприлюднив телеграм-канал "Чесний з Івано-Франківська" 8 жовтня, передають Патріоти України.

Сам напад стався 7 жовтня близько 10 ранку. На кадрах відеореєстратора видно, як з автівки спочатку виходить жінка. Двоє чоловіків залишились в машині і починають на підвищених тонах спілкуватись з водієм, а потім один з них почав бити українця по обличчю. Також він обзивав водія "українською шматою" (повією – Ред.).

"Чому ти не на війні в Україні"

За інформацією видання "Антикор", водія звати Владислав. Він приїхав на виклик до машини сіли троє пасажирів. Під час поїздки один з них спробував нібито витягнути навушник з вуха водія, а дівчина захотіла закурити в салоні.

Коли Влад довіз їх до місця призначення, пасажири вимагали продовжити поїздку безкоштовно. На відмову водія, вони на нього напали. Після побиття українцеві допомогли перехожі, які викликали поліцію. Нападників затримали через 15 хвилин, а водія оглянули медики.

Владислав також розповів, що під час огляду лікар швидкої допомоги задав йому питання: "Чому ви не в Україні і не воюєте на війні?"

Що кажуть у польській поліції

Як передає польське видання GS.24.pl, поліцейські затримали 46-річного нападника. "Інцидент стався, коли таксист перевозив пасажирів, серед яких був агресивний 46-річний чоловік. Як встановили поліцейські, чоловік, у крові якого було більше проміле алкоголю, спочатку ображав водія через його національну приналежність, а потім фізично напав на нього, завдавши кілька ударів по обличчю. На місце одразу був направлений патруль поліції, який встановив, що після інциденту зловмисники сіли в інше таксі. Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваних, зупинили транспортний засіб та затримали", – інформує поліція.

Чоловікові вже пред'явлено звинувачення, розслідування ведеться під наглядом прокуратури. Зловмисника помістили під нагляд поліції, йому також заборонено наближатися до потерпілої сторони та контактувати зі свідками події.

Чи захищені персональні дані? В "Укрпошті" пояснили нюанси розсилання повісток

четвер, 10 жовтень 2024, 22:40

В Україні триває мобілізація, і нещодавно "Укрпошта" почала розсилати повістки військовозобов’язаним. Громадяни, зокрема мешканці Чернігова, отримують сповіщення, в яких їм пропонується звернутися до найближчого відділення пошти для отримання повістки ...

Їздила в Крим та публікувала фото матрьошки: Вища рада правосуддя звільнила суддю з Києва

четвер, 10 жовтень 2024, 21:30

Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити суддю Господарського суду Києва Інну Отрош, визнавши її такою, що не відповідає обійманій посаді. Про це у четвер, 10 жовтня, повідомила пресслужба ВРП, передають Патріоти України. Рішення підтримали 11 ч...