Один зі злочинців працював у виправній колонії: На Дніпропетровщині пограбували та вбили фермера на очах у родини

У Дніпропетровській області троє грабіжників увірвалися до будинку фермера та жорстоко вбили його. Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

"Троє чоловіків, один з яких працівник виправної колонії, вдерлися до домоволодіння місцевого фермера на території Криничанського району. У будинку, крім господаря, перебували шість членів сім’ї, зокрема малолітні діти. Погрожуючи застосуванням насильства, засуджені зв’язали присутніх та почали вимагати грошові кошти і коштовності. Дізнавшись місцеперебування сейфу, вони прострелили ногу та руку господарю", - йдеться у повідомленні відомства.

Після заволодіння коштовностями, золотими прикрасами та грошовими коштами у розмірі майже 580 тичяч гривень нападники нанесли чоловіку численні удари по тілу та смертельне ножове поранення у грудну клітину.

Засуджені намагалися покинути місце скоєння злочину на автомобілі фермера, проте під час руху кермо заблокувалося і заволодіти транспортним засобом чоловікам не вдалося. Злочинці відбуватимуть покарання довічно.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...