Оголене тіло знайшли на ліжку: У Дніпрі чоловік заманив дитину у покинуту будівлю і по-звірячому вбив (фото)

Вбивцю знайшли поруч із тілом жертви.

У неділю, 17 травня, у Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, поруч з ним виявили оголене тіло дитини без ознак життя. Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

"Бабуся дитини повідомляла, що онук близько 13-ї години 16 травня пішов гуляти й досі не повернувся. Близько 19-ї йому телефонували, і він сказав, що прямує додому через територію лікарні, що на вулиці Бехтєрєва, але о 20-й годині хлопчик вже не відповідав на дзвінки. Усі підрозділи поліції одразу були задіяні у пошуках дитини. З'ясувалося, що її бачили вдень на зупинці "Ксеніївка" з невідомим чоловіком. Камери відеоспостереження зафіксували цей факт", - йдеться в повідомленні поліції.

Патрульний екіпаж прибув на територію лікарні і став її обстежувати. Поліцейські виявили там покинуту будівлю, а в ній - безхатька, який повідомив, що чув як хтось бігав по будівлі і він чув дитячий голос. Охоронці обстежили покинуту будівлю та побачили саморобне помешкання, де лежав невідомий.

Коли чоловік вийшов до правоохоронців, то вони побачили на його обличчі кров. На запитання поліцейських чув він чи бачив зниклого хлопчика, чоловік сказав, що нічого не знає. Але інспектори помітили, що на ліжку чоловіка лежить купа одягу. Коли вони його розгорнули то виявили страшну знахідку — на ліжку було оголене тіло дитини без ознак життя.

Чоловіка миттєво затримали із застосування фізичної сили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Самарського відділку поліції. Слідчі затримали 65-річного громадянина в порядку ст. 208 КПК України.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...