"Ой у лузі червона калина" на івриті шириться мережею - українці в захваті (відео)


У мережі з'явився ролик, у якому відому українську пісню - гімн січових стрільців, а тепер і символ нинішньої війни "Ой у лузі червона калина" співають на івриті. Публіка у захваті від такого виконання, передають Патріоти України.

Ролик опубліковано вTikTok. За два дні він став вірусним. За словами авторів, пісня була перекладена та записана ще у березні минулого року чотирма співачками. Однак у мережу ролик потрапив лише тепер.

На кадрах показано український та ізраїльський прапори. Відео вже переглянули близько 25,5 тисячі разів. Воно зібрала близько п'яти тисяч лайків та трьох сотень коментарів, у яких публіка не приховує свого замилування.

Українці дякують виконавцям за те, що переклали і заспівали пісню такою складною мовою. Також люди дякують ізраїльтянам за підтримку. Народ Ізраїлю, у свою чергу, пише, що переживає за нашу країну.

"Шалом! Доброго вечора", "Слава Україні! Слава Ізраїлю!", "Шедеврально", "Супер", "Краса", "Дякую за підтримку", "Ми, ізраїльтяни, дуже переживаємо за народ України і допомагаємо, як народ, як країна. Слава Україні", "Яке розкішне виконання", – пишуть у коментарях.

Українцям за кордоном знову почали видавати паспорти: Ось хто в пріоритеті

понеділок, 6 травень 2024, 19:50

Закордонні підрозділи ДП “Документ” відновили видавання паспортів громадянам України в тестовому режимі. Про це повідомили на сайті підприємства, передають Патріоти України. Паспорти видаватимуть насамперед “соціально вразливим категоріям громадян”, як...

"Ми не дозволимо відправити їх на смерть": Віцепрем'єр Угорщини зробив заяву про повернення чоловіків-біженців в Україну

понеділок, 6 травень 2024, 19:30

Віцепрем’єр-міністр Угорщини Жолт Шем’єн заявив, що його держава не передаватиме Києву українських чоловіків призовного віку й не дозволить "відправити їх на смерть". Про це повідомляє atv.hu, передають Патріоти України. За словами Шем’єна, кожен украї...