Охоронець навіть не встиг вийти із авто: Нові подробиці про вбивство бізнесмена в Харкові (фото)

Очевидці кажуть, що собака взяв слід і побіг до дерева, де, мабуть, і очікував кілер. Але потім начебто слід загубився.

На місці вбивства у Харкові. Фото: 2day.kh.ua.

Харківський бізнесмен 48-річний Віталій Шульга із дружиною, 3-ма дітьми та батьками жив у 16-поверхівці по вул. Танкопія 7/1, біля якої його розстріляли. Мав особистого охоронця. Але він навіть не встиг вийти з авто, коли до Шульги підійшов кілер і вистрілив практично впритул. Охоронця бізнесмен найняв торік, після замаху на сусіда, повідомляють Патріоти України із посиланням на KHARKIV Today.

"12 січня торік біля квартири напали на сусіда Шульги по поверху Дмитра Ісаєва. Він заступник генерального директора з економіки та інвестицій АТ "Харківобленерго". Нападників було двоє. Один завдав кілька ножових поранень в живіт і груди, а другий бив по голові цеглиною. Нападники втекли, хто це був, так і не з'ясували. Дмитра тоді врятували, а у Віталія після цієї події з'явився охоронець. Він завжди виводив його з квартири і заводив в квартиру після роботи. Бачив, що охоронець ходив завжди з пістолетом", - розповів сусід загиблого.

На місці злочину працювали експерти та кінологи. Очевидці кажуть, що собака взяв слід і побіг до дерева, де, мабуть, і очікував кілер. Але потім начебто слід загубився. В автомобілі Kia Rio, на якому приїхав Віталій Шульга, правоохоронці вилучили пістолет, документи, гроші і ноутбук.

Сусіди кажуть, Шульга з сім'єю жив небагато, у них, нібито, навіть не було власного авто. Але завжди допомагав і виручав з біди не тільки близьких, але і сусідів. Співробітники 3-го кладовища і бюро, яким завідував Шульга, небагатослівні. Про подію дізналися з новин, а про загиблого відгукуються позитивно. У КП "Ритуал", якому підпорядковувалося бюро, також версій не озвучують.

За даними джерел видання в поліції, одна з головних версій слідства - кримінальні розбірки в похоронному бізнесі.

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...