Окупантам можна панікувати: Українські танки форсованим маршем кинули до передової (фотофакти)

Українські підрозділи на Донбасі відпрацьомують засоби ведення маневреної війни

На Донбасі в зоні проведення ООС пройшли маневри підрозділів бойових бригад. Військовослужбовці сухопутних і авіаційних підрозділів 3 дні відпрацьовували різні можливі сценарії розвитку подій в бойових умовах, зазначають Патріоти України.

За одним із сценаріїв танковий підрозділ, який знаходиться в зоні відводу, повинен був оперативно вийти на передову. Тому військові тренувалися долати можливі перешкоди, зокрема, переправу важкої техніки через річку.

Для такого тренування розгорнули понтонний міст, на платформу якого можуть поміститися 3 танки. Це дозволяє буквально за годину переправити через річку 2 танкові взводи.

"Сама ж конструкція моста розгортається буквально за 30 хвилин. У небі пілоти відпрацювали політ двійками в простих і складних метеоумовах", - йдеться в повідомленні.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...