Окупанти влучили у приватний будинок у Запоріжжі - загинули батько й 11-річна донька (фото, відео)

У ніч проти 9 квітня російські окупанти знову обстріляли Запоріжжя. Одна з ракет влучила в приватний будинок і вбила 50-річного чоловіка і його 11-річну доньку. Про це повідомив у Telegram секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. За його словами, ще в десятках сусідніх будинків пошкоджено вікна і покрівлі, передають Патріоти України.

Як додали в ДСНС України, з-під завалів співробітники ДСНС врятували 46-річну матір, яку передали лікарям швидкої. На щастя, старша донька була в гостях.

Крім того, за інформацією секретаря міськради, одну жінку госпіталізовано до лікарні. Ще одній людині домедичну допомогу надано на місці. Вулицю наразі від'єднали від газу та електрики, на місці працюють усі відповідні служби. Пошуково-рятувальну операцію було завершено о 8:00.


Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...