Омріяний Київ зовсім поряд: Літак контрабандистів перетнув кордон України і долетів до Житомирщини (відео)

У ніч проти 29 квітня державний кордон України з боку Румунії порушив легкомоторний літак, який попрямував углиб території нашої держави. Зрештою його виявили у Житомирській області. Про інцидент повідомили на сайті Державної прикордонної служби, передають Патріоти України.

Незаконний проліт було зафіксовано прикордонниками Чернівецького загону разом із румунськими колегами. Аби відстежити й перехопити ціль, до операції було залучено навіть Повітряні сили ЗСУ.

Втім, літак зник із радарів у районі одного з населених пунктів на Житомирщині. Військовослужбовці Житомирського прикордонного загону разом із Нацполіцією та СБУ негайно здійснили пошуки літального апарата і виявили місце його можливої посадки.

Під час огляду ангарів правоохоронці таки знайшли легкомоторний літак без бортового номера. Крім того, було встановлено осіб, які можуть бути причетними до незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон. Їх підозрюють у порушенні правил міжнародних польотів, а також у незаконному перетині державного кордону України.

Прикордонники виявили місце імовірної посадки літака на Житомирщині

У ДПСУ заявили, що контрабандисти могли переправляти тютюнові вироби

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...