"Онажедевочка": Зайцева не хоче сидіти, просить скасувати її вирок за масове вбивство

Суд поки не взяв скаргу мажорки до розгляду, бо вона оформлена неналежним чином.

"Пам'ятаємо, Олена Зайцева обіцяла визнати будь-який вирок суду й чесно нести відповідальність, але насправді вважає 10 років тюрми за шість смертей і шестеро покалічених людей надто суворим покаранням. І подала скаргу до Верховного суду", - пише журналістка Тетяна Доцяк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Там просить скасувати вирок, а провадження закрити. Або ж зменшити термін ув'язнення до п'яти років умовного покарання. Відшкодування ж Зайцева просить поділити з Дроновим 70% на 30%. 70% Дронову, звісно.

Суд поки не взяв скаргу до розгляду, лишив без руху – юридичним терміном, бо скарга оформлена неналежним чином. Адвокатка Зайцевої не пояснила, в чому полягає незаконність і необґрунтованість судового рішення та невідповідність призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення. Суд дав адвокатці Зайцевої 15 днів на усунення недоліків.

Геннадій Дронов також подав скаргу до Верховного суду, однак поки немає інформації, чи взято її до розгляду. Також Дронов змінив адвоката, за моєю інформацією, його інтереси представлятиме адвокат Харківської правозахисної групи Геннадій Токарев.

І Зайцева, і Дронов нині відбувають покарання – Дронов у виправній колонії на Полтавщині, Зайцева – у виправному центрі на Дніпропетровщині".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...