Оплески не вщухали: Українці потужно підтримали полонених моряків на судилищі у Москві (відео)

Українці, які приїхали в Лефортовський суд Москви, підтримати полонених моряків ВМСУ, зустріли їх бурхливими оплесками. Під час засідання усім 24 українським морякам окупанти продовжили арешт ще на три місяці, повідомляють Патріоти України.

Відзначимо, що раніше Уповноважена з прав людини Росії Тетяна Москалькова повідомила про можливе звільнення полонених українських моряків.

Відео із судилища опублікувала на своєму Telegram-каналі топпропагандистка Кремля Ольга Скабєєва, зазначивши, що до українських Героїв приїхали їхні рідні.

"Просто зараз у Лефортовському суді. Родичі приїхали, це вони морякам аплодують", – написала вона. На кадрах видно, як коридор, яким ведуть українських моряків, буквально заливає шквал бурхливих оплесків і вигуків "Героям слава!". Незважаючи на те, що хлопці йдуть під конвоєм, вони посміхаються і тримаються дуже гордо.

Журналіст Роман Цимбалюк зазначив, що рішення суду окупантів цілком передбачуване. "Дива не сталося. Арешт військовим морякам продовжений ще на три місяці, до 24 жовтня 2019 року. Загалом до 10 місяців. Не домовилися. Поки не домовилися. Сподіватимуся на краще!" – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Раніше Цимбалюк підмічав, що з'явилися підстави очікувати якогось гучного рішення. "Зустрів біля Лефортовського районного суду Ольгу Скабєєву. Топ російської пропаганди ніколи не приїжджає на суди щодо українських полонених. Сьогодні чомусь виняток! Дізнаємося скоро, до чого б це", – зазначив він.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...