Особливий "маневр": Українки знайшли спосіб виманювати в російських окупантів інформацію в мережі, - The Times

Українські дівчата також усіма силами намагаються допомогти ЗСУ. Так, вони вигадали новий спосіб – українки за допомогою сайтів знайомств знаходять російських солдатів і дізнаються про розвідувальні дані. Про це повідомляє видання The Times. У листуванні солдати ЗС РФ видають усе: особисті документи, номери військових частин та місцеперебування, передають Патріоти України.

Джерело повідомляє, що кмітливі українки допомагають дістати секретні дані, а потім передають їх до ЗСУ. Зокрема, військовослужбовці РФ іноді показують свій військовий квиток, розкривають номер частини або видають своє місце розташування, надіславши відео з місцевістю, де солдат їде чи співає.

Ця інформація допомагає українським військовим коригувати удари по розташуванню ворога або побудувати план наступу. Нагадаємо, що з 30 червня програма для онлайн-знайомств Tinder остаточно перестала працювати в Росії. Тепер у додатку не можна користуватися його основним функціоналом – "свайпати" анкети людей. Крім того, Tinder зник із магазинів Play Market та App Store у РФ. Тим часом у Росії вже вигадали "заміну".

Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

субота, 28 вересень 2024, 19:55

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника...

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...