Останній раз виходив на зв'язок 15 липня: У Польщі зник 25-річний українець

У Польщі зник 25-річний заробітчанин з Волині. Житель села Іваномисль Камінь-Каширського району Волинської області Богдан Савонік поїхав до Польщі на заробітки ще наприкінці квітня.

Про це повідомила користувачка Людмила Ковальська у Facebook.

"Останній раз телефонував 15 липня з міста Торунь… Місцеперебування хлопця невідоме, телефон недоступний. Якщо ви володієте будь-якою інформацією з приводу місцеперебування Богдана, дуже просимо повідомити за номером +38 097 185 28 58, або в поліцію Волинської області", - йдеться у повідомленні.

34-річного Миколу Кулінчика, який зник за загадкових обставин на робочому місці в екопарку в Харкові, знайшли мертвим. Його збило авто. Він помер у лікарні.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...