Отакі реформи: Голова Чернігівської ОДА збирається народжувати без відриву від роботи

Закон в Україні захищає право вагітних жінок і молодих матерів на працю і не зобов'язує їх іти в декретну відпустку.

Ганна Коваленко. Фото: соцмережі.

Голова Чернігівської облдержадміністрації Ганна Коваленко незабаром стане матір'ю. Політик не збирається у зв'язку з цим звільнятися. Інформацію про вагітність Коваленко підтвердила віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк, інформують Патріоти України.

Вона розповіла в Фейсбуці, що Коваленко звернулася до неї через спекуляції в ЗМІ з приводу можливої відставки у зв'язку з вагітністю. "Хочу висловити слова підтримки і солідарності голові Чернігівської ОДА Анні Коваленко, яка очікує на прекрасну подію - народження дитини і збирається поєднувати радість материнства з відповідальною роботою на своїй посаді. Це звична практика для більшості цивілізованих країни Європи та світу, коли політикині, депутатки, високопосадовці займаються доглядом за маленькими дітьми та одночасно продовжують ефективно виконувати свій обов'язок перед суспільством", - написала Кондратюк.

Віцеспікерка ВР підкреслила, що закон в Україні захищає право вагітних жінок і молодих матерів на працю і не зобов'язує їх іти в декретну відпустку.

Джерело: Цензор.НЕТ

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...