"Оце крінж! І це ж війна ще не скінчилась!": Відомі волонтери почали "ділити посади", українці обурились

Відомі волонтери Сергій Стерненко та Ігор Лаченков майже одночасно виклали дзеркальні твіти з припущенням, що один з них обійме посаду міського голови Києва, передають Патріоти України.

"Стерненко наступний міський голова Києва схоже", - написав Лаченков у Х.

"Лачен — наступний мер Києва", - затвітив Стерненко.

Відповідні твіти були опубліковані ввечері 6 жовтня, ймовірно, за домовленістю. Метою акції скоріше за все є прагнення нагнати хайп на сторінки перед спільним збором на потреби військових.

Проте в коментарях до твітів українці не поділили ентузіазму та іронічного настрою волонтерів. Найбільш залайканими під цими дописами були коментарі з обуреннями, що війна з Росією ще триває, а волонтери, відчувши певну політичну вагу, "ділять посади".


"Він горів на роботі": Мер Дніпра Філатов висловився про смерть свого ексзаступника, якого підозрювали в корупції

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:42

Помер колишній заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. Йому було 47 років. Ймовірною причиною смерті називають інфаркт. Про це мер Дніпра Борис Філатов повідомив у Facebook, передають Патріоти України. «Міші більше немає з нами. Вчора він пом...

Два роки скаржився на неприємний запах: Медики були спантеличені знахідкою в носі маленького хлопчика (фото)

понеділок, 7 жовтень 2024, 14:41

Неназваний хлопчик з міста Цзяоцзуо, провінція Хенань, говорив батькам, що відчуває неприємний запах щонайменше декілька років, але вони ніколи не могли з'ясувати, що це було. Вони, звичайно, не могли понюхати, що це було, а 7-річна дитина не могла опи...